Müslih Görentaş İlkokulu

WEB https://muslihgorentasilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Süphan Mah. Süphan Cad. 3.Sokak No15
VİZYON : Hal ve Hareketleri ile çevresine örnek olan, günümüzün gelişen teknolojisine ayak uyduran ve kendini sürekli geliştiren, yetenek ve kabiliyetleri oranında mesleki ve akademik alana bilinçli bir şekilde yönelebilen, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bireyler yetiştirmek.
MİSYON : Atatürk İlke Ve İnkılâplarına bağlı, Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda barış içinde, çağdaş bir dünya için; yaratıcı, akılcı, özgür bireyler yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :ikili
Saatler : 07.00-12.40- 12:50-17:40
Isınma : kalorifer
Servis : Servis yoktur
Ulaşım : İl merkezinden okulumuzun 50 metre yakınından geçen süphan-köyiçi- bölge hastanesi dolmuşları ile ulaşılabilir.
Yerleşim Yeri : Merkez mahalle
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz il merkezine 5 km uzaklıkta bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Basketbol Kursu, Voleybol Kursu, Hentbol Kursu,Futsal Kursu, Satranç Kursu, Halk Oyunları(Van Yöresi)
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : TUBİTAK